AKDENİZ’DEN BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NA DEZENFEKTAN DESTEĞİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’DEN BERBERLER VE KUAFÖRLER ODASI’NA DEZENFEKTAN DESTEĞİ


 

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi; Korona virüs salgını ile mücadele sürecinde, 1 Haziran’da başlayan normalleşme dönemine geçişle beraber tekrar hizmete açılan berber ve kuaför salonları için dezenfektan hazırladı. Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak’ın talimatı üzerine hazırlanan 1 litrelik 855 adet dezenfektan dolu şişe, bu işletmelere dağıtılmak üzere Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’na teslim edildi.

“BERBER VE KUAFÖRLERİMİZ ÇOK DİKKATLİ DAVRANMALI”

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz; "Korona virüs salgını nedeni ile berber ve kuaförlerimizin özellikle hijyen konusunda çok dikkatli olması gerekmektedir. Esnaflarımızla yaptığımız çalışmalarda bu konuyu üst seviyeye çıkarmış bulunmaktayız. Belediye Başkanlarımızla yaptığımız görüşmelerde esnafımıza bu konuda da destek vermelerini talep ettik.

Akdeniz Belediye Başkanımız Mustafa Gültak’a; vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Belediyemiz; berber ve kuaför işletmelerinin dezenfekte edilmesi noktasında çalışmalarını ilçe genelinde aralıksız sürdürmüştür. Bize teslim edilen dezenfektanları esnaflarımızı bizzat ziyaret ederek teslim edeceğiz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA