DAVULLA GÖNDERDİLER, ŞİMDİ DE PROJELERİNİ SİLDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DAVULLA GÖNDERDİLER, ŞİMDİ DE PROJELERİNİ SİLDİLER


 

HEDİYE EROĞLU

15 yıl görev yapan CHP’li Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç’i davul zurna çalarak gönderen CHP’li Abdullah Özyiğit, şimdi de İbrahim Genç’in hem adını, hem ilçeye kazandırdığı dev yatırım ve tesisleri belediyenin sitesinden sildi.  İbrahim Genç döneminde yapılan çok sayıda eser var ancak bunlar belediyenin sitesinden kaldırıldı. Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili tanıtım yazısında ise İbrahim Genç’in ismi olmadığı gibi merkezin ne zaman açıldığını gösteren tarih bile yer almıyor. İbrahim Genç’in tamamlanma aşamasına getirdiği, en geç Mayıs 2019’da açılması gereken tesisler ise Abdullah Özyiğit yönetimi tarafından 1 yıldır açılamadı.

DAVULLA ZURNAYLA GÖNDERDİLER

Eczacı Abdullah Özyiğit,  CHP’nin yüzde 100 favori parti olduğu Yenişehir’de partisi tarafından belediye başkan adayı yapılmış ve seçimler beklenildiği gibi CHP’nin zaferiyle sonuçlanmıştı. Özyiğit başkanlık görevini devralırken, 15 yıl kesintisiz olarak görev yapan ve Yenişehir’i adeta en baştan yaratan CHP’li İbrahim Genç’i davul çalarak göndermişti! CHP’li Abdullah Özyiğit’in, zaten 15 yıldır CHP’li başkanda olan belediyeyi davul zurna ile devralması parti tabanında tepkiyle karşılanmıştı.

HAZIR TESİSLERİ AÇAMADILAR

Aradan geçen 14 aylık sürede Yenişehir’de somut bir adım atamayan ancak borçsuz belediyeyi şimdiden borçlu hale getiren Abdullah Özyiğit yönetimi, eski başkan İbrahim Genç’in devasa projelerini de gizleme yoluna gitti. Önceki başkan İbrahim Genç döneminde yapımına başlanan öğrenci yurdu, bilim merkezi, yaşlı yaşam merkezi, gibi yapıların, 2019 yılının mayıs ayında hizmete açılması planlanıyordu. Ancak Abdullah Özyiğit yönetimindeki Yenişehir Belediyesi, hazır tesisleri bile açamadı. Üstelik bu dev projeler, eski başkan İbrahim Genç’in adı geçmesin diye belediyenin resmi internet sitesinde de kaldırıldı.

İSMİNİ BİLE SİLDİLER

Belediyenin sitesinde şu anda İbrahim Genç döneminde yapılan çok sayıda eser ve tesisten sadece Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili bilgi var, diğer tesislerden ise hiçbir şekilde söz edilmiyor. Atatürk Kültür Merkezi sadece Mersin’deki değil, Türkiye genelindeki en iyi gösteri merkezlerinden biri olmasına rağmen, bu önemli eserle ilgili bilgilendirme yazısında, eserin İbrahim Genç zamanında yapıldığına dair bir ifade de bulunmuyor. Hatta Atatürk Kültür Merkezi ile ilgili tanıtım yazısında merkezin inşaatına ne zaman başlandığı, ne zaman hizmete açıldığına dair tarih de verilmiyor, böylece AKM’nin İbrahim Genç döneminin eseri olduğu gizleniyor.


   




Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA