ÖKKEŞ DEMİR SİLİFKE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖKKEŞ DEMİR SİLİFKE’DE İNCELEMELERDE BULUNDU


 

Haber Merkezi

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Silifke İlçe müdürlüğü bünyesindeki spor tesisleri ve Gençlik Kamplarında incelemelerde bulunarak gençlerle bir araya geldi.

İl Müdürü Silifke İlçe müdürü Mustafa Türe, Gençlik faaliyetleri şube müdürü Mehmet Ali Avcı, Yurt İdare Şube Müdürü Yüksel Zeybek ve Yatırım İnşaat Şube Müdürü Abdullah Çakmak eşlik etti. İlk olarak Silifke Kapızlı Gençlik kamplarını ziyaret ederek İlçe Müdürü Mustafa Türe'den yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Demir, ilçede faaliyet gösteren spor tesisleri gezerek incelemelerde bulundu.

Silifke’nin tarihi kültürel zenginliği ile tarım ve turizm potansiyeli yüksek nadide ilçelerinden olduğunu belirten Demir, “Silifke ilçe müdürlüğümüz bünyesindeki spor tesislerimizde İlçe gençliğinin nezih ve güvenli mekanlarda sportif faaliyetlerini yapmaları adına İl Müdürlüğü olarak bütün imkan ve kabiliyetimizi seferber edeceğiz. Gençlik kamplarımız da kamp yapan gençlerimizi ziyaret ederek onları dinledik. Gençlik ve Spor Bakanlığımız bünyesinde il müdürlüğümüz tarafından sunulan hizmetlerden gayet memnun olduklarını dile getirdiler. Bizlerde bu iyi geri dönüşlerden ziyadesiyle memnun olduk. İl müdürlüğü olarak gerek spor, gerek gençlik gerekse yurt hizmetlerimizde özellikle geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz için var gücümüzle hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA