KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KONGRE TARİHİ BELLİ OLDU


 

Zor günler geçiren Tarsus İdman Yurdu’nda ligdeki konumu ile ilgili belirsizlik sürerken kongre tarihi belli oldu.

ALİ ŞANLI

Geçtiğimiz günlerde genel kurul kararı alan TFF Beyaz Grup 2. Ligde mücadele eden Tarsus İdman Yurdu’nda kongre tarihi belli oldu.

Liglerin iptal edilmesi ile ligi 7’nci sırada tamamlayan Sarı-Lacivertlilerde Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Olağan Genel kurul tarihini açıkladı.

6 Ağustos 2020 Perşembe günü Tarsus Nikah Salonu’nda saat 17:00’de Olağan Genel Kurulun yapılacağını ifade eden Can, çoğunluk temin edilemediği takdirde ikinci toplantının çoğunluk aranmaksızın 13 Ağustos tarihinde aynı yer ve saatte yapılacağını kaydetti.

LİGLERİN İPTAL EDİLMESİ

Bu arada Basın Hakan Canan Can, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından liglerin iptali konusunda ise bir toplantı düzenleyeceklerini sözlerine ekledi. Bilindiği gibi Sarı Lacivertli ekip, şampiyonluk yarışından kopmasına rağmen Play-Off şansı ise devam ediyordu. Ekonomik dar boğazda olan Tarsus ekibinde yeni sezona nasıl girileceği, kaç oyuncunun gönderileceği, kaç oyuncunun kalıp, nasıl bir transfer politikası izleneceğinin ise yapılacak kongrenin ardından belli olması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA