TOROSLAR BELEDİYESİ’NE BUDAMA TEPKİSİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR BELEDİYESİ’NE BUDAMA TEPKİSİ!


 

GİZEM EKİCİ

Toroslar Belediyesi’nin eski CHP’li Meclis Üyesi Sehlan Eker’dan, Toroslar Belediyesi’ne ağaç kıyımı tepkisi geldi.

Belediyeye bağlı ağaç budama ekibine ağaçlara zarar verildiği iddiasıyla tepki gösteren Eker’in, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma çok sayıda destek de geldi.

 “Belediyeye bağlı ağaç budama ekibi adeta girdiği yeri biçip geçiyor” diyen Eker, “Belli ki budama konusunda bilgisiz, eğitimsiz ve başlarında bir ziraat görevlisi de olmayan bu ekibin odun ardiyesinden gelmiş olabileceklerini düşünüyorum. Akbelen Mahallesi Vali Sabahaddin Çakmakoğlu İlköğretim Okulunun bahçe duvarı kenarında bulunan 34 yıllık o güzelim ağaçların düşman saldırısından sonraki halini görüyorsunuz. Bilgisiz ve ehliyetsiz bu ekibi ağaçların üstüne salan belediye yetkililerini de kınıyorum. Şu anda da bu katliam devam etmektedir. Bir belediye yeşile bu kadar düşman olamaz...!” paylaşımı ile belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu.

BELEDİYEYE TEPKİ

Toroslar Belediyesi’nin MHP’li Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, sık sık yeşili korudukları vurgusu yapsa da da Sehlan Eker’in açıklamaları kamuoyunda büyük ses getirdi. Eker’in paylaşımına, “Kafalarına göre kesip bırakmış barı bir nizam verseydiniz öle kesseydiniz”, “Bu şekil ağaç budanmaz yazık olmuş rüzgarda göçer bunlar belediyenin ne suçu var budayan işten anlamazsa sonuç malum”, “Toroslar belediyesi ne sağlam yapmış ki bunu sağlam yapsın hizmet sıfır”, “Kökten halletselerdi daha görsel olurdu” gibi çok sayıda yorum yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA