MESKİ’DE DEPREM! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MESKİ’DE DEPREM!


 

Mersin gündemini meşgul eden kabarık su faturaları MESKİ Genel Müdürü Aleaddin Alkaç’ın başını yedi! Alkaç ve ekibi görevden alındı!

HEDİYE EROĞLU

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in 31 Mart seçimleri öncesi suya indirim vaadi ile yürüttüğü propaganda adeta elinde patladı. Seçim sonrası vaadini yerini getirerek indirime gitmesine rağmen zamlarla eleştiri oklarının hedefi olan Başkan Seçer, ‘Siyasi sorumluluğunu ben üstleniyorum’ dediği kabarık su faturalarına tepkiler karşısında ilk olarak indirime giderek geri adım attı.

Ancak tepkilerin dinmemesi üzerine Başkan Seçer’i yanlış bilgilendirmekle suçlanan MESKİ Genel Müdürü Aleaddin Alkaç ve ekibi dün yapılan operasyonla görevden alındı!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Kerem - Tarih : 6/8/2020 - 09:41:50
    Akp kocaeli büyükşehir belediyesinin iller bankasından getirerek daire başkanı yaptığı sonrasında genel müdür yardımcısı yönetim kurulu üyesi grneş sekreter yardımcısı yaptığı kocaelinde yaptıklarını unutmayacak olan chp lilere rağmen bı zatı chp li diye genel müdür yapan başkan kusursuz öyle mi?


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA