MUHTAR MİNAREDEN VİRÜS UYARISI YAPTI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUHTAR MİNAREDEN VİRÜS UYARISI YAPTI!


 

Mersin’in Toroslar merkez ilçesin Mustafa Kemal Mahallesi’nde cemaatin namaz saati dışında camide vakit geçirmesini engellemek isteyen muhtar, minareden yaptığı anons ile halkı bilinçli olmaya çağırdı.

HEDİYE EROĞLU

Dünya genelinde yeni tip korona virüs covid 19 ile ilgili ikinci dalga endişesi artan vakalar ile her geçen gün daha çok korku yaratırken halkın bilinçsiz davranışına karşı yetkililer uyarılarını arttırarak sürdürüyor.
Mersin’in Toroslar merkez ilçesin Mustafa Kemal Mahallesi’nde cemaatin namaz saati dışında camide vakit geçirmesini engellemek isteyen Muhtar Mehmet Bingöl, minareden yaptığı anons ile halkı bilinçli olmaya çağırdı.

Geçtiğimiz aylarda İstanbul’dan mahalledeki yakınlarının yanına gelen bir ailenin karantinaya alındığı bilgisini veren Bingöl, “Bu ailemiz karantina sürecini tamamlayarak normal yaşamlarına döndü. Ancak halkımızın daha bilinçli davranması gerekiyor. Örneğin camilerde namaz saatleri dışında cemaat toplanıp bir araya geliyor. Bunu önlemek için bir anons yaparak uyarılarda bulundum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA