BURUK KUTLAMA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BURUK KUTLAMA!


 

Kötü yönetim sonucu kapanan tarihi çınar Mersin İdman Yurdu’nun 95’inci kuruluş yıldönümü buruk da olsa kutlandı. Spor camiasının önde gelen isimleri bu tarihi günü hatırlatarak MİY’in belirsiz geleceğini bir kez daha gündem taşıdı!

ALİ ŞANLI

Temelleri 1925 yılında atılan kırmızı-lacivertli ekip, Mersin’i uzun yıllar üst liglerde temsil ettikten sonra borçları nedeniyle Süper Amatör Lig’e kadar düştü. Mali krizi aşamayan kulübünü kapısına geçen yıl kilit vurularak kaderine terk edildi.

Kötü yönetim sonucu kapanan tarihi çınar Mersin İdman Yurdu’nun 95’inci kuruluş yıldönümü buruk da olsa kutlandı.

Mersin İdman Yurdu'nun Onursal Menajeri ve eski milli boksör Hacı Bayram Birinci, Mersin İdman Yurdu’nun son başkanı Şevket Varan, Taraftarlar Derneği Başkanı Mustafa Demirtaş, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Mithat Ertaş, eski futbolcu Tarkan Özyılmaz ve camiadan bir kaç ismin katılımıyla ilk olarak Cumhuriyet Meydanı’nda anma töreni yapıldı

Mersin İdman Yurdu’nun 95’inci kuruluş yıldönümü kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk bırakan sporseverler, aynı zamanda Kültür Park’ta yer alan Mersin İdman Yurdu Meydanı’nda da bir tören yaptı. Spor camiasının önde gelen isimleri bu tarihi günü hatırlatarak MİY’in belirsiz geleceğini bir kez daha gündem taşıdı!


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA