KOŞU YOLUNUN ZEMİNİNİ İYİLEŞTİRİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOŞU YOLUNUN ZEMİNİNİ İYİLEŞTİRİYOR


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme süreciyle birlikte özellikle sahilde vakit geçiren yurttaşların daha sağlıklı bir ortamda bulunmaları için yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor.

Haber Merkezi

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yeni normalleşme süreciyle birlikte özellikle sahilde vakit geçiren yurttaşların daha sağlıklı bir ortamda bulunmaları için yürüttüğü çalışmaları sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, yurttaşların Adnan Menderes Sahili’nde koşu ve yürüyüş aktivitelerini gerçekleştirdiği koşu yolunun zeminini insan sağlığına daha uygun hale getiriyor.

Büyükşehir Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı’nın koordineli çalışmasıyla Kültür Park sınırları içinde yer alan bölgedeki koşu yolu zemini yapılan çalışmayla daha sağlıklı hale getiriliyor. Kış mevsiminde yaşanan yoğun yağışlar ve fırtına sonucu mucurla kaplanan koşu yolundan 5 kamyon çakıl taşı çıkarıldı.

Ekipler, Mersin İdman Yurdu Meydanı’ndan Babil Kavşağı’na kadar olan yaklaşık 8,3 kilometrelik koşu yolunda daha yumuşak bir zemin yaratmak için zemini kiremit irmiği ile kaplıyor. Meydana gelebilecek sakatlık riskini azaltan zemin sayesinde Mersinliler gönül rahatlığıyla spor yapabilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA