TARSUS’TA SORUN YOK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’TA SORUN YOK


 

Yönetimde sorunlar olduğu iddialarının gündeme geldiği Tarsus İdman Yurdu’nda birlik tablosu verilerek, “Sorun yok” açıklaması yapıldı.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele edecek Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Haftalık olağan toplantısı, tesislerde bulunan İdari Binada gerçekleşti. Toplantıya Onursal Başkan olan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan da katılım sağladı.

TAKIMIN İSKELETİ KORUNDU

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, takımın genel durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Takımın iskeletinin korunduğunu ve takviye oyuncular ile başarılı bir sezon geçirmek istediklerini kaydeden Can, takımın hafta sonunda karşılaşacağı Vanspor maçında ilk galibiyeti alacaklarına inandıklarını da belirtti.

“YÖNETİMDE SORUN YOK”

Yönetim Kurulu toplantısında kulübün 2020-2021 sezonu içerisinde ki işleyişi üzerine kararlar alındığını ifade eden Hakan Canan Can, “En büyük destekçimiz Belediye Başkanımız sayın Haluk Bozdoğan’ın görüşleri bizler için çok önemli. Kamuoyunda yönetimde bir sorun varmış havası estirilmesi de doğru değil. Kulübün eski başkanı ve yeni başkanı gayet uyum içerisinde aynı yönetimde hedefe kilitlenmiş durumdalar.  Bizim gayemiz açıktır, hedefimiz güzel futbol ortaya koyarak üst lige demir atmak istiyoruz. Bu doğrultuda tek yetkili olan hocamız Ergün Penbe’nin talepleri doğrultusunda oyuncular ile anlaşma sağladık. Resmi transfer takvimimde şartlarımıza göre 1-2 transfer daha yapma düşüncemiz var.’’dedi.

“GÜÇLÜ BİR YÖNETİM KURULUMUZ VAR”

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu üyeleri arasında birlik olduğunun altını çizen Hakan Canan Can, kongrede oluşturulan yönetim kurulunun uyum içerisinde çalışmakta olduğunu ifade ederken, Kulüp Başkanı Serhat Dövenci’nin de kulübe önemli katkıları olacağını belirtti.

Kentte kendini kanıtlayan esnafların bir arada olduğu güzel bir yönetim kurulu oluşturulduğunu da aktaran Hakan Canan Can, “Sezon içerisinde aynı uyumun devam edeceğini ve başarını birlik ve beraberlikle geleceğini düşünüyorum. Belediye Başkanımıza katkılarından dolay şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA