PERDE AÇILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERDE AÇILIYOR


 

Hafta sonu açılacak olan Lig’lerde Tarsus İdman Yurdu ve İçel İdman Yurdu sahaya ilk kez ayak basacak.

ALİ ŞANLI

Hafta sonu liglerde perde açılıyor. TFF 2’nci Lig’de mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ile 3’ncü Lig’de mücadele eden İçel İdman Yurdu, hafta sonu görücüye çıkıyor. Her iki Mersin ekibi liglerinde şampiyonluğa oynayacak.

2’nci Ligde oynayan Tarsus İdman Yurdu iç ve dış transferde 21 oyuncuyla anlaşarak derin bir kadro kurdu. Sarı Lacivertli ekip ligdeki ilk maçını evinde yapacak. Maç Pazar günü saat 15.30’da Şehir Stadında oynanacak, rakip ise Van Spor Kulübü. Tarsus ekibi ligdeki ilk maçında galip gelerek lige iyi bir giriş yapmak isteyecek.

DEĞİŞİM YAŞADI

Tarihinde ilk defa 3’ncü ligde oynayacak olan İçel İdman Yurdu da, ilk sezonunda şampiyon olmak istiyor. İç transferde 14 oyuncu ile yola devam kararı alan Kırmızı Lacivertli ekip dış transferde 9 oyuncu alarak kadrosunu güçlendirdi. Şampiyonluk parolası ile yola çıkan İçel İdman Yurdu sezonu deplasman da açacak. Mersin ekibi Pazar günü Osmaniyespor Kulübüyle oynayacak. Karşılaşma saat 15.30’da başlayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA