PAZAR’DAN KEYİFLİ GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PAZAR’DAN KEYİFLİ GELDİ


 

ALİ ŞANLI

2'ncilik Kırmızı gurupta mücadele eden Tarsus İdman Yurdu ligdeki ikinci maçında 3 puan ile tanıştı. Deplasmanda Pazarspor'u 3-1 yenen Sarı Lacivertli ekip 2 haftada 4 puan toplamış oldu. Pazarspor deplasmanında maça iyi başlayan Tarsus İdman Yurdu maçın büyük bölümünde üstün oynadı.

İyi futbolunun karşılığını 27'nci dakikada Attila'nın ayağından geldi. 1-0 öne geçen Tarsus ekibi bu dakikadan itibaren rahat bir maç çıkartmaya başladı. 38'nci dakikada Attila takımının ve kendinin ikinci golünü atarak takımının rahatlamasını sağladı. 2-0 ilk yarı bu skorla kapatan Sarı Lacivertli ekip soyunma odasına istediği skorla gitti.

İkinci yarıya iyi başlayan ekip bu defa ev sahibi Pazarspor oldu. Baskılı oyunun sonunda 51'nci dakikada Hakan farkı 1'e indirdi 2-1. Yenen bu golün ardından toparlanan Tarsus İdman Yurdu 71'nci dakikada Ferhat ile farkı tekrar 2'ye yükselterek maçı 3-1'e getirdi. Maçta başka gol olmayınca Tarsus İdman Yurdu deplasmandan 3 puan ile döndü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA