MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MEZİTLİ SANAYİ SİTESİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI!


 

S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, 2021 yılında temelini atmayı planladıkları yeni sanayi sitesi için ön müracaatların 15 Ekim tarihine kadar alınacağını bildirdi. Başkan Önel, müracaatlarda önceliğin Mezitli’deki esnaflarda olduğunu söyledi.

Haber Merkezi

S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, 2021 yılında temelini atmayı planladıkları yeni sanayi sitesi için ön müracaatların 15 Ekim tarihine kadar alınacağını bildirdi. Başkan Önel, müracaatlarda önceliğin Mezitli'deki esnaflarda olduğunu söyledi.

S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifimizin Genel Kurulunu ortaklarının katılımıyla yaptı. Mevcut yönetim güven tazeleyerek, 3 yıllığına yeniden görev aldı. Yapılan seçimle, Yönetim Kurulu Başkanlığına Bünyamin Önel, Başkan Vekilliğine Erhan Contar ve Ahmet Serkan Tuncer, Yönetim Kurulu Üyeliğine Mustafa Köç ve Veli Kocaoğlu 3 yıllığına seçildi. Denetim kurulu üyeliklerine ise, Durmuş Gedikli ve Süleyman Soydan seçildi.

ÖN MÜRACAATLARI ALINACAK

S.S Mezitli Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Bünyamin Önel, sanayi sitesinin temelinin 2021'de atılacağını belirterek, "Genel kurulumuzda alınan kararların tüm Mezitli esnafına hayırlı olmasını diler, 2021 yılında yeni sanayi sitemizin temelini atmayı hedeflerken, siz değerli esnaflarımızın desteklerini bekleriz. Sınırlı sayıda müracaat alacağımızdan Mezitli ilçesi esnafımıza öncelik verilerek 15 Ekim 2020 tarihine kadar ön müracaatları alınacak. Bu tarihten sonra diğer ilçelerimizden de müracaat alacağımızı esnaflarımıza önemle duyururuz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA