HEDEF 3’TE 3 | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HEDEF 3’TE 3


 

İki haftanın ardından liderlik koltuğuna oturan İçel İdman Yurdu hafta sonu Isparta 32 spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mersin ekibi bu maça 3’te 3 yapmak için sahaya çıkacak.

ALİ ŞANLI

TFF 3’ncü Lig 3’ncü gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, oynanan iki haftanın ardından liderlik koltuğuna oturdu. Tarihinde ilk defa 3’ncü ligde oynayan Kırmızı Lacivertli ekip iki haftada topladığı 6 puan ile averajla ola lider olmayı başardı. Ligde ilk hafta Osmaniye deplasmanında lige ‘merhaba’ diyen Mersin ekibi rakibinin test yaptıramaması oynamadan 3 puan almasını sağladı.

Ligdeki ikinci maçına Mersin’de çıkan İçel İdman Yurdu, Pazarspor’u 3-0 yenerek 2’de 2 yaparak 1’nci sıraya yerleşti. İçel İdman Yurdu gibi 2’de 2 yapan diğer iki ise Batman Petrolspor ve Somaspor oldu. İçel İdman Yurdu hafta sonu Isparta 32 spor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Mersin ekibi bu maça 3’te 3 yapmak için sahaya çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA