YÜKSELİŞ SÜRECEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÜKSELİŞ SÜRECEK


 

Lig’in 3. haftasında güzel çıkış yakalayan Tarsus İdman Yurdu, Pazar günü ağırlayacağı Sakaryaspor ile yükselişi sürdürmeyi hedefliyor.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu, ligin 3. haftasında Pazar günü sahasında Sakaryaspor’u ağırlayacak. Şehir Stadı’nda oynanacak olan maç saat 15.00’de başlayacak. Ligin ilk haftasında sahasında Van Spor Futbol Kulübü ile 1-1 berabere kalan, ligin ikinci haftasında ise deplasmanda Pazarspor’u 3-1 mağlup eden Tarsus İdman Yurdu, yakaladığı çıkışı Sakaryaspor maçıyla sürdürmek istiyor. 4’er puanlı iki takım arasında oynanacak olan maçın oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor.

ÇIKIŞ SÜRECEK

İlk iki maçta toplanan 4 puanın takıma moral verdiğini söyleyen Tarsus İdman Yurdu Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Canan Can, Sakarya maçını da kayıpsız geçerek yollarına devam etmek istediklerini söyleyerek bu sene tüm arzumuz şampiyonluk üzerine. Umarım Tarsus’un desteği ile istediğimiz sonuçları alırız dedi.

CEZASI BELLİ OLDU

Cumartesi günü oynanan Pazarspor Tarsus İdman Yurdu’nun maçının cezası ise belli oldu. Maç öncesi maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900 TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada antrenörü İbrahim Gırak'ın, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900 TL para cezası ve Sarı Lacivertli sporcu Ferhat Duman'ın, maske takma zorunluluğuna uymamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle 900 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildiğini TFF resmi sayfasından duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA