TURGUTREİS’E DAYANIŞMA ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TURGUTREİS’E DAYANIŞMA ÇAĞRISI


 

Kentsel dönüşüm ile karşı karşıya kalan Turgutreis Mahallesi vatandaşı ile bir araya gelen Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, dayanışma çağrısı yaptı.

AYŞENUR ÖNAL

Türkiye İşçi Partisi Hatay Milletvekili Barış Atay Mengüllüoğlu, Turgutreis Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Mersin'de yaşanılan sıkıntılara dair bilgiler alan Atay, dayanışma çağrısı yaptı.

Kentsel dönüşüm ile yüz yüze kalan mahalleli ile dayanışma çağrısı yapan Atay, "Türkiye'de bir duran, bir süren sosyalist hareket var. İktidarın kendi doğurduğu bir durumdu ve doğal bir süreçti. Türkiye İşçi Partisi'ni 2 yıl önce ilk açtığımızda bu kadar genç ve kalabalık olacağımızı düşünmedik. Ama gelinen aşamada hayatlarında değişim isteyen, bu atmosferi kabul etmeyen çok sayıda yoldaşla kol kolayız. Doğal olarak yoldaşlarımızın sizlerin deneyimine ihtiyacı var. Sizin tecrübenizden yararlanırsak daha iyi olur. Burada dayanışma yaratırsak biz de kendimizi güçlü hissederiz, siz de 50 yıllık tecrübenizi aktarırsınız. Beraber yol almak istiyoruz" dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA