YİNE DEMOKRASİ ES GEÇİLDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YİNE DEMOKRASİ ES GEÇİLDİ!


 

MHP 12. Dönem Mersin İl Başaklığını yapan Zeynel Uğur Gölgeli, 13. Dönem Olağan İl Kongresi’nde de adaylığını koyan tek isim olması; ‘Demokrasinin yine es geçildi’ dedirdi.

AYŞENUR ÖNAL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin 13. Olağan Kongresi’ni gerçekleştirdi. Pandemi nedeniyle sadece delegelerin katılımı için çağrı yapılsa da, partililerin kongreye katılmasına izin verilmesine tepki çekti. Bir tesiste açık havada yapılmasına karşın çok sayıda partilinin katıldığı kongrede, sosyal mesafe kurallarına ve maske takma zorunluluğuna birçok partilinin uymadığı görüldü.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajının okunmasıyla başlayan kongrede tek adayın liste vermesi dikkat çekti. Mersin’in 12. Dönemde de il başkanı olan Zeynel Uğur Gölgeli, yine tek başına adaylığını koydu.

Tek aday olmasına rağmen MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, katılan herkesi oy vermeye davet etmesi de dikkat çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA