“MERSİN’DE ENGELLENDİK!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“MERSİN’DE ENGELLENDİK!”


 

Gelecek Partisi İl Başkanı Hamit Karış, engellendiklerini savunarak, “Kongremizi gerçekleştirene dek bin bir zorlukla karşılaştık” açıklaması yaptı.

HEDİYE EROĞLU

Gelecek Partisi Mersin İl Başkanlığı’nın kongresi haftasonu yapıldı. Kurucu Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşen Gelecek Partisi Mersin 1.Olağan Kongresinde pandemi kuralları nedeniyle katılım sınırlı tutuldu. CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in partisinin il yönetimiyle kongreye katılarak, Davutoğlu ile bir araya gelmesi dikkat çekti.

BÜYÜK KONGRE HAKKINI MERSİN KAZANDIRDI

Davutoğlu, iktidara yüklendiği konuşmasında, engellendiklerini, tehdit edildiklerini tekrarlayarak dile getirdi. Ancak Mersin’de 41’inci kongreyi yaparak, büyük kongre yapma hakkı kazandıklarını açıklayan Davutoğlu, 1946 seçimlerinde sandıklara el koymak isteyen jandarmalara karşı üzerlerine kapanarak, ‘sandık namusumuzdur’ diyen Mersinli, Arslanköylü kadınlarımızın yazdığı demokrasi destanından sonra Mersin bir destana daha şahitlik etmiş oluyor” dedi.

Zor bir dönemde cesaret ve samimiyetle kuruculuk görevi üstlenen il yönetimine teşekkür eden Davutoğlu, Mersin’de teşkilatlanmadık tek bir mahalle, köy kalmayacağını belirtti.

“BÜTÜN ENGELLEMELERE RAĞMEN KONGREMİZİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ”

İl Başkanı Hamit Karış da kongrede bir konuşma yaptı. Süreç boyunca zorluklarla karşılaştıklarına vurgu yapan Başkan Karış, “Zaferin büyüklüğü mücadelenin zorluğuyla ölçülür derler. Biz bu süreçte kongremizi gerçekleştirene dek bin bir zorlukla karşılaştık. Bize engel olmaya, yolumuza taş koymaya çalışanlar oldu. Bu yola, bu kutsal davaya inanmayanlar bizi de yolumuzdan çevirmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Fakat ben ve çalışma arkadaşlarım, bütün engellemelere rağmen, bıkmadan, yorulmadan çalıştık ve yüce Rabbime şükürler olsun ki bugün burada Olağan Mersin İl Kongremizi gerçekleştiriyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA