RIFAT USLU CADDESİ, DUBLE YOL OLARAK HİZMETE AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

RIFAT USLU CADDESİ, DUBLE YOL OLARAK HİZMETE AÇILDI


 

Toroslar’da 2 yıl önce Burhanettin Kocamaz’ın hizmete açtığı Rıfat Uslu Caddesi’ni, ‘Duble yol olarak hizmete açıldı, 30 yıllık çileli bekleyiş son buldu’ diyerek hizmete açtığını duyuran CHP’li Vahap Seçer başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi eleştiri konusu oldu!

HEDİYE EROĞLU

Mersin’in kronikleşen sorunlarından biri olan ve yurttaşları mağdur eden Rıfat Uslu Caddesi’ndeki yol sorunu 30 yıl sonra çözüldü.

Ancak yolu hizmete açmayan belediye yönetimleri eleştiri konusu oldu. Toroslar’da 2 yıl önce Burhanettin Kocamaz’ın hizmete açtığı Rıfat Uslu Caddesi’ni, ‘Duble yol olarak hizmete açıldı, 30 yıllık çileli bekleyiş son buldu’ diyerek hizmete açtığını duyuran CHP’li Vahap Seçer başkanlığındaki Büyükşehir Belediyesi’nin paylaşımı tepki çekti.

Belediyeden yapılan açıklamada; “Büyükşehir Belediyesi, Mersin’in kronikleşen sorunlarından biri olan ve yurttaşları mağdur eden Rıfat Uslu Caddesi’ndeki yol sorununu çözdü. Büyükşehir ekipleri, söz konusu caddede asfalt çalışmasını tamamladı ve yakın zaman önce caddeyi trafiğe açtı. Kuvayi Milliye, Gözne ve Rıfat Uslu caddelerinin kesişim noktasında yıllardır yaşanan trafik sorunu böylece sona erdi.

Büyükşehir ekiplerinin caddede gerçekleştirdiği çalışmaların öncesinde, üçüncü çevreyolunda batıdan doğu istikametine seyahat eden sürücüler söz konusu bölgede tıkanıyor, yola alternatif ara sokaklardan devam ediyordu. Yol yapım, bakım ve onarım ekiplerinin çalışmaları kapsamında 350 metre uzunluğunda ve 27 metre genişliğindeki yola 2 bin 300 ton BSK imalatı gerçekleştirildi. Bunun 1300 tonu binder, 1000 tonu ise aşınma olarak döküldü. Çalışmalarda 3 bin ton temel malzeme kullanıldı.

Ayrıca çift yönlü kaldırım imalatı gerçekleştirilen yolda 2 bin metrekare döşeme yapıldı. 300 metre uzunluğundaki orta refüjde ise çift yönlü toplam 2 bin 200 metre bordür imalatı yapıldı” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA