ÇUKUROVA HOCASINI BULDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÇUKUROVA HOCASINI BULDU!


 

Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nün yeni hocası Olcay Orak oldu.

ALİ ŞANLI

Herbalife Nutritian Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü, yeni hocasını buldu.

Ligde arka arkaya alınan mağlubiyetlerin ardından 2 yıldır takımın başında olan Ceyhun Yıldızoğlu ile yollarını ayıran Çukurova Basketbol’da, yeni hoca Olcay Orak oldu.

Konuyla ilgili kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Organizasyonumuzun 2020-2021 sezonu için 1974 doğumlu Başantrenör Olcay Orak ile anlaşmaya varmıştır. Son olarak Herbalife Nutrition KBSL ekiplerinden Elazığ İl Özel İdare’yi çalıştıran, daha önce Mersin BŞB, Adana Basketbol, BOTAŞ gibi takımlarda da görev yapan deneyimli Başantrenörümüz aynı zamanda Türkiye A Milli Basketbol Takımı’nın yardımcı antrenörlüğü görevini de sürdürmektedir.

Bu hafta içerisinde şehrimize gelip antrenmanlara başlayacak olan Olcay Orak, Çankaya Üniversitesi maçında takımımızın başında sahaya çıkacaktır. Anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyor, Başantrenörümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz.”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA