OKULDA DEKOLTE KIYAFET TARTIŞMASI TBMM’YE TAŞINDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

OKULDA DEKOLTE KIYAFET TARTIŞMASI TBMM’YE TAŞINDI!


 

Haber Merkezi

Mersin’de bir velinin, CİMER'e şikayeti ile kadın öğretmenlerin dekolte giyim tarzlarına karşı savunma istenmesi tartışması TBMM’ye taşındı.

HDP Mersin Milletvekili Fatma Kurtulan, konuyla ilgili Milli Eğitim Bakanlığına soru önergesi vererek, “Mersin’de bir velinin Toroslar ilçesinde bulunan Hüseyin Güvercin Ortaokulu'nda görev yapan kadın öğretmenlerin giyimi ile ilgili Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) üzerinden şikâyette bulunması üzerine Toroslar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü okula resmi yazı göndererek iddiaların incelenmesi talimatını vermiştir.

Toroslar İlçe Milli Müdürlüğü’nün kadın öğretmenlere yönelik ithamların bulunduğu şikâyeti gerekçe göstererek okuldan iddiaların incelenmesini istemesinin gerekçesi nedir?

Toroslar İlçe Milli Müdürlüğü ile ilgili kadın öğretmenlere karşı baskıcı bir tutum ve şiddet olan inceleme talebine yönelik Bakanlığınızın herhangi bir soruşturması/incelemesi bulunmakta mıdır?” sorularına yanıt istedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA