FİNALİN KAPISINDAN DÖNDÜK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FİNALİN KAPISINDAN DÖNDÜK


 

Atatürk Bahar Turnuvası’nda fırtına gibi esen Karacailyas Masterler, finalin kapısından döndü!

ALİ ŞANLI

Her yıl düzenli şekilde yapılan Atatürk Bahar Turnuvası’nın bu yıl 9’ncusu yapıldı. Antalya’da düzenlenen turnuvaya bu yıl ülke içi ve dışından 30 takım katıldı. Her yıl olduğu gibi Mersin’i turnuvada Karacailyas Masterler ile İçel Masterler takımı temsil etti.

Turnuvada Mersin Karacailyas Veteranlar finalin kapısından döndü.

Turnuvada ilk maçta Niğde veteranları 3-1 geçen Mersin ekibi, ikinci maçta iyi oynadığı, 3 topunun direkten döndüğü, sayısız gol pozisyonu kaçırdığı maçı 1-0 kaybetti. Guruptaki son maçında İzmir ekibiyle karşı karşıya gelen Mavi Beyazlı Ekip, rakibini 4-0’lık net bir skor ile geçerek adını yarı finale yazdırdı.

Turnuvanın en etkili oynayan takımı olan Mersin Karacailyas’ın, yarı final kura çekiminde rakibi Kosova oldu. Kosovalı veteranlarla final gibi bir maça çıkan Karacailyas, bu maça da ağırlığını koydu. Güzel ve etkili oynayan Mersin temsilcisi ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Kosovalı usta ayaklar zaman zaman tehlikeli pozisyon üretse de Karacailyas, gol atma fırsatı vermedi. Kalesini iyi savunan, organize atak yapan, oyunun büyük bölümünde üstün oynayan Mersin Karacailyas Veteranlar, maçı 1-0 kazanarak adını finale yazdırdı.

Ancak esame listesine ara transferde kadrosuna kattığı ismi yazmayı unutunca hükmen 3-0 mağlup ilan edilen takım, şansız şekilde finalin kapısından döndü. Karacailyas böylece turnuvayı 3’ncü bitirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA