KOÇ HALA ADALET ARIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KOÇ HALA ADALET ARIYOR!


 

Ayrıldığı eşi Hatun Koç’a uyguladığı şiddet nedeniyle hakkında 19 suç dosyası olmasına rağmen iyi hal indirimleri ve düşük cezalarla eve dönen Özkan Yarbi, bu kez de pompalı tüfek ile Koç’u bacağından vurmasından yargılanacak.

AYŞENUR ÖNAL

Eski eşine sistematik şiddet uygulayan Özkan Yarbi, daha önce yüzünü yaralamaktan yargılanmıştı. Bu kez de pompalı tüfek ile Hatun Koç’u bacağından vurmaktan yargılanacak olan Yarbi’nin, bugün 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde davası görülecek.

2013 yılından beri Koç’a karşı uyguladığı şiddetten dolayı 19 farklı suç dosyası bulunan Yarbi’nin, Koç’a karşı uyguladığı şiddetten dolayı 33 farklı soruşturması bulunan Yarbi’nin, 2019 yılında Koç’u pompalı tüfek ile yaralamaktan yargılanacak. Geçtiğimiz günlerde Koç’u ‘şah damarından yaralaması’ nedeniyle yargılanan Yarbi’ye, “Kişiyi kasten yaralamanın nitelikli hali” suçlamasıyla 4 yıl 2 ay hapis cezası verilmişti.

NELER OLMUŞTU?

Olay 27 Mayıs'ta merkez Toroslar ilçesi Arpaç Sakarlar mevkisinde meydana geldi. Özkan Yarbi velayeti annesinde olan 7 yaşındaki kızına bayram alışverişi yapmak için eski eşi Hatun Koç ile otogar yakınlarında buluştu. Çocuğunu alan Yarbi, arabasına bindirdiği eski eşi ile tartışmaya başladı. Koç ile yeniden barışmak isteyen Yarbi, olumsuz yanıt alınca aracı ıssız bir alana doğru sürmeye başladı. Şüphelenen Koç, bir süre sonra yavaşlayan araçtan inip kaçmaya başladı. Araçtan inen Yarbi, yanında getirdiği pompalı tüfekle çocuğunun gözleri önünde Koç'a 3 el ateş etti. Sağ ayağından yaralanan Koç, hastaneye kaldırıldı. Polis tarafından yakalanan Özkan Yarbi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. Günlerce süren tedavinin ardından taburcu olan Hatun Koç'un sağ ayağı sakat kaldı. Olayın ardından Yarbi hakkında 'kasten yaralama' suçundan iddianame hazırlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA