KAYIP ŞAHIS 3 GÜN SONRA ORMANLIK ALANDA SAĞ BULUNDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP ŞAHIS 3 GÜN SONRA ORMANLIK ALANDA SAĞ BULUNDU


 

Mersin’in Silifke ilçesinde 3 günden bu yana kayıp olan şahıs, ekiplerin ortak çalışmasıyla ormanlık alanda sağ olarak bulundu.

İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, Keşlitürkmenli Mahallesi'nde ikamet eden bir şahıs, Silifke İlçe Jandarma Komutanlığına müracaat ederek, psikolojik sorunları bulanan abisi M.Ö.'nün (55) 7 Kasım tarihinden bu yana kayıp olduğunu bildirdi.

İhbar üzerine harekete geçen ekipler, kayıp şahsı bulmak amacıyla iki asayiş timi, bir komando timi, AFAD unsurları, iz takip köpeği ve 10 kişilik yerel halkın katılımı ile bölgede arama-kurtarma çalışması başlattı. Yapılan çalışmalar sonucu, kayıp şahıs 10 Kasım günü saat 14.30 sıralarında kaybolduğu bölgeye 24 kilometre uzaklıkta ormanlık alanda sağ olarak bulundu. Aç ve susuz kaldığı tespit edilen şahsa jandarma ekiplerince yiyecek ve su verilerek sağlık kontrolleri için hastaneye sevk edildi. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu hastanede yapılan tedavisi sonucu ailesine teslim edildiği bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA