“ERDEMLİ BELEDİYESİ YENİ YOLLAR AÇIYOR, VATANDAŞ RAHATA KAVUŞUYOR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ERDEMLİ BELEDİYESİ YENİ YOLLAR AÇIYOR, VATANDAŞ RAHATA KAVUŞUYOR”


 

Erdemli Belediyesi, 0 rakımdan 2500 rakıma kadar her alanda çalışma yürütüyor. Erdemli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışma adresi bu kez, Batısandal mahallesiydi.

 

 

Haber Merkezi

Batısandal Mahallesinde bulunan ekipler, imara uygun yollar açıyor ve hummalı bir çalışma yürütüyor. Yeni açılan yolların açma işlemi bittikten sonra ekipler, asfaltlama çalışmalarına başlayacak.

Vatandaşın ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde çözüm üretmek için gayret ettiklerini ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Dün olduğu gibi bugün de, yarın da en iyi hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Erdemli Belediyesi’nin hizmet ilkesi ‘Nerede insan orada hizmettir. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Yeni yılda yapacağımız asfalt çalışmaları ile de kentimizin dört bir tarafındaki çalışmalarımızda daha net bir sonuca gideceğiz. Erdemli’nin dört bir tarafını nakış nakış işleyeceğiz.” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA