FORUM MERSİN’E TSE GÜVENLİ HİZMET BELGESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FORUM MERSİN’E TSE GÜVENLİ HİZMET BELGESİ


 

Forum Mersin Alışveriş Merkezinde hijyen ve toplum sağlığı kriterlerinin karşılandığı, TSE tarafından verilen “COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi. Forum Mersin’in “güvenilir, salgından etkilenmeyen ve hijyenik” çalışma ve alışveriş ortamları sunduğu böylece belgelenmiş oldu.

Haber Merkezi

 

COVID-19 salgını ile mücadele kapsamında Sağlık Bakanlığı ile resmi makamların yönergeleri doğrultusunda her türlü tedbirin alındığı Forum Mersin’de sağlık ve hijyen standartları, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” ile tescillendi.

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği ile TSE’nin ortaklaşa başlattığı, alışveriş merkezlerine güvenli alışveriş sertifikası verilmesi ve belgelendirme çalışmaları kapsamında yapılan başvuru sonucunda, TSE’nin belirlediği hijyen ve toplum sağlığı kriterlerini karşıladığı belirlenen Multi Turkey bünyesindeki; Forum Mersin, “TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi” almaya hak kazandı. Böylece Forum Mersin’in  “güvenilir, salgından etkilenmeyen ve hijyenik” çalışma ortamları oluşturmak amacıyla TSE tarafından hazırlanan kılavuzdaki koşulları yerine getirdiği, sağlıklı ve güvenli bir alışveriş ve yaşam ortamı sunduğu tescillenmiş oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA