“SOKAKLARDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SOKAKLARDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ!”


 

Mersinli kadınlar ve LGBTİ+’lar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında sokağa çıkıyor!

AYŞENUR ÖNAL

 

1960 yılında Mirabel kardeşlerin iktidarın yasakları ile artan erkek-devlet şiddetine karşı verdiği mücadelenin sonucu olarak tüm dünyada anılan ve mücadele edilen 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nde, Mersinli kadınlar ve LGBTİ+’lar sokağa çıkıyor.

 

ÖZGECAN ASLAN MEYDANI’NDA; “İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’Nİ UYGULATACAĞIZ!

"Şiddeti, cezasızlığı, şüpheli ölümleri, kadın cinayetlerini durdurmak için İstanbul Sözleşmesi'ni uygulatacağız” diyerek sokağa çıkacak olan Mersin Kadın Meclisleri ve Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu; 25 Kasım saat 16.30’da Özgecan Aslan Meydanı’nda buluşma çağrısı yaptı.

 

“SOKAKLARDAN VAZGEÇMEYECEĞİZ!”

“Biz kadınlar, her gün şiddetin her türüne maruz bırakıldığımız bu süreçte haklarımızı ve birbirimizi savunmak için sokaklardan vazgeçmeyeceğiz!” diyerek çağrıya çıkan Kadın Platformu ise, 25 Kasım saat 18.00’da Forum Durağı yanında pandemi önlemleri çerçevesinde basın açıklaması yapacağını duyurdu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA