SEÇER KENDİNİ AKP İLE SAVUNDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEÇER KENDİNİ AKP İLE SAVUNDU!


 

Başkan Seçer, belediyede ki işten çıkarmalar ile ilgili istediği kişilerle çalışma isteğini AKP hükümetinin uygulamaları ve cumhurbaşkanını örnek vererek savundu.

HEDİYE EROĞLU

Merkezi hükümet muhalefetçe her fırsatta ‘parti devleti kurmak’la eleştirilirken, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in, belediyede kendi ekibi ile çalışma konusunda ki savunmasını AKP ve cumhurbaşkanını örnek vererek yapması dikkat çekti.

Mahalli İdareler Sendikası’nın üyeliğinin iptali ile ilgili görüşmelerde işten çıkarmalarla ilgili eleştirilen Seçer, işe iade edilenlere ödenen tazminatlar nedeniyle kurumun zarara uğratıldığı ile itham edildi.

Ancak Seçerin savunması dikkat çekti. AKP hükümeti ve cumhurbaşkanını örnek veren Seçer, “Ben bir dünya görüşünü temsil ediyorum ve bu dünya görüşümü de yönetim anlaşıma yansıtmak istiyorum. Bu dünya görüşümden de liyakat sahibi, işi tutacak ama ucundan değil kavrayacak bürokratlarla çalışmak isterim. Buna kimsenin karışma hakkı yoktur.

Bugün merkezi yönetim 18 yıldır iş başında. Kadrolar, bakanlar, genel müdürler, müsteşarların sayın cumhurbaşkanının dünya görüşünden olmasının yadırganacak yönü ne kadar yoksa Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde kritik, stratejik noktalarda, bürokratların, Mersin Büyükşehir Belediye başkanının dünya görüşünden olması o kadar yadırganmaz” dedi.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA