ELVANLI’NIN İÇMESUYU SORUNU SON BULUYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELVANLI’NIN İÇMESUYU SORUNU SON BULUYOR


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nün Erdemli İlçesi Elvanlı Mahallesi’nin içmesuyu sorununun çözümü için başlattığı çalışmalarda sona gelindi.

MESKİ’nin eskiyen, ekonomik ömrünü doldurmuş ve arızalara sebep olan içmesuyu hatlarını yenileme çalışmaları devam ediyor. Elvanlı Mahallesi’nde içmesuyu şebekesinin çok eski ve yıpranmış olmasından dolayı arızalar meydana geliyor, buna bağlı olarak mahallede su kaybı ve su kesintileri yaşanıyordu. MESKİ tarafından yapımına devam edilen ve yatırım bedeli 1 milyon 840 bin lira olan içmesuyu imalatları kapsamında Ø280, Ø250, Ø180, Ø160, Ø140, Ø125, Ø110 ve Ø90 milimetre çaplarında yaklaşık 13 bin 500 metre içmesuyu şebeke hattının döşenmesi çalışması kısa sürede tamamlanacak.

Ayrıca, 1 adet 200 metreküplük B.A.G. depo onarımı ile su kaçaklarının önüne geçiliyor. MESKİ çalışmasının tamamlanması ile mahalle sakinlerinin yaşadığı sorunlar son bulacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA