ANAMURLU BU FATURAYA KARŞI! KILINÇ CEBİNDEN ÖDESİN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMURLU BU FATURAYA KARŞI! KILINÇ CEBİNDEN ÖDESİN!


 

Anamur’da Başkan Kılınç’ın uluslararası şikayete konu olmasına rağmen yapımında inat ettiği Karaağaç Kumlası’ndaki tahribatın faturasını ödemek istemeyen Anamur halkı, kamu zararının başkan tarafından karşılanmasını istedi!

HEDİYE EROĞLU

 

Anamur’da MHP’li Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın, Karaağaç kumsalına yapmak istediği mesire alanı projesi uluslararası şikayete konu olurken, son yağışlar ile doldurulan deniz alanında tahribat meydana geldi. Yağış ve fırtınada deniz, piknik alanı için dökülen toprağın önemli bir kısmı denize karışırken, dikilen ağaçlar da söküldü.

Anamur Çevre Platformu, deniz kaplumbağalarının yaşam alanı olmasına ve ilçede tepkiyle karşılanmasına rağmen ısrarla projeyi hayata geçirmekte inat eden Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a tepki göstererek, meydana gelen kamu zararını cebinden ödemesini istedi.

 

“MASRAFLARIN BELEDİYE BÜTÇESİNDEN KARŞILANMASINI İSTEMİYORUZ”

Anamur Çevre Platformu’ndan yapılan açıklamada, “Doğa alacağının bir kısmını geçen yıl tahsil etmişti. Bu yıl birazını daha tahsil etti. Umarız ki gelecek yıl tamamını eder ve Anamur Belediyesi yönetimi ile olan hesabını kapatır. Ki böylece, sayın Belediye Başkanı, doğayla savaşmaya kalkanın asıl kendisinin olduğunu ve yenildiğini; doğanın, atasözleri sarf ederek değil, onları özümseyerek korunduğunu net olarak anlar. 

Doğaya karşı gelen Belediye Başkanı Hidayet Kılıç, hiç kimseyi dinlemeden, uyarılara kulak asmadan ve hukuka aykırı biçimde alınan yanlış bir kararla yapımına başladığı piknik alanı  için harcanan paraları kendi cebinden ödemelidir. Anamurlular olarak bu iş için yapılan masrafların belediye bütçesinden karşılanmasını istemiyoruz” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA