HZ. MUHAMMED’E HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARA TUTUKLAMA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HZ. MUHAMMED’E HAKARET İÇERİKLİ PAYLAŞIMLARA TUTUKLAMA


 

Haber Merkezi

 

Mersin'de, sosyal medya üzerinden dini değerleri aşağıladığı ileri sürülen şahıs, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde yaptığı basın açıklamasının ardından gözaltına alındı.

Hakkındaki iddialarla ilgili basın açıklaması yapan şahıs, görüntülerin 2017 yılında çekildiğini ve montaj olduğunu savundu. Şahıs, açıklamasının ardından polisler tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Bazı basın yayın organlarında da yer alan iddiaların ardından Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde açıklama yapan Ferdi. K., görüntülerin 2017 yılında çekildiğini ve 1 saatlik bir video olduğunu söyledi. Bu görüntülerle ilgili daha önce yargılandığını ve beraat ettiğini söyleyen Ferdi K., "İddiaya konu görüntülerle ilgili 5 kez şikayet edildim ve beraat ettim. Bazı gruplara karşı yapmış olduğum konuşmam montaj yapılarak Peygamber Efendimize hakaret etmişim gibi montajlı videolarla gösterilip, şahsım hedef gösteriliyor. İnşallah bunun gereğini Türk yargısı yapacaktır. Ben kesinlikle İslam dinine, Peygamberimize hiçbir şekilde hakaret etmedim. Bu videodan dolayı 5 kez beraat ettim" dedi.

Açıklamanın ardından Ferdi K., Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA