YILBAŞI ÖNCESİ KADIN ÜRETİCİLERE DESTEK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YILBAŞI ÖNCESİ KADIN ÜRETİCİLERE DESTEK


 

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Özgecan Aslan Barış Meydanı’nda düzenlenen “Kadın Üreticiler Yeni Yıl Etkinliği” ile kadın üreticilerin el emeği göz nuru ürünleri satışa sunuldu.

Kentin 13 ilçesinde üretim yapan kadınlar, Mersinden Kadın Kooperatifi ve Hayat Ağacı Kooperatifi bünyesinde stant açıp ürünlerini sergiledi.

Bugün başlayan ve yarın da devam edecek olan etkinlikte Toroslar İlçesi’nden katılarak standını açan Sevcan Kaya, destekten dolayı teşekkür etti.

Sahilde gezerken stantları gören ve gezmeye karar veren vatandaş Ayfer Peker, kadın üreticilere destek olmak için alışveriş yapacağını söyleyerek, “Gezerken burayı gördük. Çok güzel bir yer, çok hoş. Çiçek alacağım ben de. Kadın üreticiler için çok iyi. Biz de alışveriş yaparak destek veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Stantları gezen vatandaşlardan bir diğeri Nazan Işık ise gezerken oldukça keyif aldığını belirterek, “Hem üreten kadınlarımızı desteklemek hem de bir nebze olsun içimizin açılması adına buraya geldik. Alışveriş yaparak katkıda bulunuyoruz üretici kadınlarımıza. Büyükşehir Belediyesi’ne böyle bir etkinlik hazırladığı için çok teşekkür ediyorum ” dedi. Başkan Seçer’in kadın üreticileri desteklemesini de takdir ettiğini ifade eden Işık, “Kadınların evde bir şeyler üretip kendi paralarını kazanmasını desteklemesi, onlara bu imkanı tanıması, onlara pazarlar açması, kadınları desteklemesi çok güzel. Dünya kadınlar var olduğu sürece ayakta olacak. Kadın her zaman kazanır” diye konuştu.

Mut Taşhan Kadın Üreticileri de stant açan kadınlar arasındaydı.  Mut’lu kadınlar Başkan Seçer’e kendi üretimlerine sağladığı katkı ve imkandan dolayı teşekkür etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA