KADINI ÖLDÜRMEK İSTEYEN FAİL YAKALANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINI ÖLDÜRMEK İSTEYEN FAİL YAKALANDI!


 

Mersin’de boşandığı D.U.’yu sokak ortasında kurşun yağmuruna tutarak yaralayan A.Ş., Adana’da yakalandı. Bacağından vurulan D.U.’nun ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AYŞENUR ÖNAL

 

Mersin’de boşandığı D.U’yu sokak ortasında kurşunlayarak bacağından yaralayan A.Ş. polisin takibi ile Adana’da yakalandı.

Edinilen bilgiye göre; önceki gün Akdeniz ilçesi Camiişerif Mahallesi’nde sabah saatlerinde sokak ortasında boşandığı A.Ş. tarafından bacağından vurulan D.U. yoğun bakıma kaldırıldı. D.U.’ya 10 kurşun sıkan ve 3’ünü bacağına isabet ettiren A.Ş., olay yerinden kaçarak yakalanamadı. Polislerin yaptığı çalışma sonucunda Adana’da yakalanan A.Ş., ilk ifadesinde ayrılmak istemediğini ve bir anlık öfke ile yaptığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

“KATİLLERİ DEĞİL KADINLARIN HAKLARINI KORUYUN!”

Türkiye’de bir gün içerisinde erkekler tarafından katledilen Aylin Sözer, Selda Taş, Vesile Sönmez cinayetleri kadınların öfkesini arttırırken, Mersin’de de D.U.’nun öldürülmeye çalışılmasına kadınlar tepki gösterdi. ‘İstanbul Sözleşmesi uygulansın’ diye her türlü yaşam alanında mücadele sürdüren kadınlar, faillerin indirim almadan yargılanmasını ve caydırıcı cezalar getirilmesini talep ediyor.

Türkiye’de kadın cinayeti bilançosunun çok ağır olduğunu söyleyen Kadın Platformu üyesi Canan Yüce, “Mersin’de de neredeyse her ay bir kaç kadının ölüm haberiyle başlıyoruz güne. Artık yeter! Bir an önce 6284 Şiddet yasasını eksiksiz uygulamaya başlayın! Bir an önce İstanbul Sözleşmesinde tanımlanan yükümlülüklerinizi yerine getirin! Katilleri değil kadınların haklarını koruyun!” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA