AŞI MERSİN’E DE GELDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AŞI MERSİN’E DE GELDİ


 

Tüm ülkede sağlık emekçilerine Covid-19 aşısı uygulanmaya başladı. Mersin’de ise ilk aşıyı MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı vuruldu.

Haber Merkezi

 

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu tarafından "Acil Kullanım Onayı" verilmesinin ardından 81 ilde sağlık çalışanlarına koronavirüs (CoronaVac) aşısı uygulanmaya başladı.

Mersin Üniversitesi Hastanesinde de sağlık emekçilerine yönelik isme özel karekod sistemiyle gerçekleştirilecek olan COVID-19 aşı uygulamasında ilk aşı MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı’ya yapıldı.

Aşının ardından açıklama yapan Prof. Dr. Çamsarı, aşılama çalışmalarının başlamasıyla COVID-19 ile mücadelede önemli bir safhaya gelindiğini açıkladı.

Prof. Dr. Çamsarı, “Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca’nın da ifade ettiği gibi bu hastalıktan korunmamız ve eski hayatımıza dönebilmemiz için mutlaka aşı yaptırmak gerekiyor. Bugün itibarıyla salgın döneminde büyük bir fedakârlık örneği gösteren sağlık çalışanlarımıza yönelik aşı çalışmalarına başlandı. İnşallah kademeli olarak tüm yurttaşlarımızın ilerleyen dönemlerde aşılanmasıyla hepimize büyük acılar yaşatan virüsten kurtulmuş oluruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA