BÜYÜKŞEHİR’İ İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİ YAKMIŞ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜKŞEHİR’İ İŞTEN ÇIKARILAN İŞÇİ YAKMIŞ


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan saldırıya ilişkin yapılan incelemeler sonucu yakalanan K. D. B. isimli bir şahsın işten çıkarıldığı için eylemi gerçekleştirdiği öğrenilen.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ana hizmet binası olan Taş Bina’da saat 17:09’da gerçekleşen saldırının failleri belli oldu.

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, K. D. B. isimli şahıs Büyükşehir Belediye itfaiyesinde çalıştığını ancak işten çıkartıldığı için bu eylemi gerçekleştirdiğini söyledi. Valilikten yapılan açıklama şu şekilde;

“İlimiz Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında bugün çıkan küçük çaplı yangınla ilgili olarak iki kişi gözaltına alınmış olup K.D.B isimli şahıs Büyükşehir Belediye itfaiyesinde çalıştığını ancak işten çıkarıldığını bundan dolayı eylemi gerçekleştirdiğini beyan etmiş olup konu ile ilgili tahkikat sürdürülmektedir.”

Mersin Byükşehir Belediyesi ise saldırıya ilişkin şu açıklamayı yaptı;

“Mersin Büyükşehir Belediyemizin ana hizmet binası olan Taş Bina’da bugün saat 17:09 sıralarında menfur bir saldırı gerçekleşmiştir.

Hizmet binamızın zemin katında bulunan Encümen Salonu’na kimliği henüz tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce yanıcı ve patlayıcı madde atılmıştır. Atılan maddenin alev alması sonucunda çıkan yangın, personellerimiz tarafından büyümeden söndürülmüştür.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma, emniyet güçleri tarafından çok yönlü olarak sürdürülmektedir.”

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA