ÜNİVERSİTE CADDESİ’NE ALKOL İZNİ ÇIKMADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNİVERSİTE CADDESİ’NE ALKOL İZNİ ÇIKMADI


 

Yenişehir Belediyesi, öğrencilerin eğlence adresi olan Çiftlikköy Mahallesi Şakirson Caddesi’ni içkili yer bölgesi ilan etmedi.

AYŞENUR ÖNAL

 

Yenişehir Belediye Meclisi 2021 yılı Şubat Ayı Olağan Toplantısının Birinci Birleşimi, Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit başkanlığında Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Korona virüs tedbirleriyle yapılan toplantı bir önceki birleşim tutanaklarının özetinin okunmasıyla başladı. 14 maddenin görüşüldüğü Meclis’te 7 madde oy birliğiyle kabul edilirken, 7 madde oy birliğiyle komisyonlara havale edildi.

Oy birliği ile kabul edilen maddeler arasında eğlencenin merkezi olan ve üniversite öğrencilerinin yoğunlukla yaşadığı Çiftlikköy Mahallesi’ndeki Şakirson Caddesi’ne sağlı-sollu alkol ruhsatı verilmesi gündemdeydi.

 

EĞLENCENİN ADRESİNE İÇKİLİ YER İZNİ VERİLMEDİ

Gündeme alınan madde şu şekilde;

“İmar Komisyonu, Ekoloji Komisyonu ile Kültür, Sanat ve Turizm Komisyonu ortak raporu;

Belediye Meclisinin 4.01.2021 tarih ve 12 sayılı ara kararı ile komisyonlara ortak havale edilen, belediye sınırları içinde bulunan Çiftlikköy Mahallesi Şakirson Caddesi, 32137 sokaktan başlayarak 3287 sokak arasında kalan Şakirson Caddesi’ne sağlı-sollu olmak üzere Yenişehir Belediyesi’nin içkili yer bölgesine dahil edilmesi ile ilgili teklifin incelenmesi sonucunda; Mülki İdare Amirinin görüşü doğrultusunda teklif komisyonlar tarafından uygun görülmeyerek oy birliği ile reddedildi.”

Komisyonlardan gelen bu madde de oy birliği ile kabul edildi ve Mersin’in en hızlı büyüyen bölgelerinden biri olan Çiftlikköy Mahallesi’ne alkol ruhsatı verilmemesi kararı alındı.

Yenişehir Belediyesinin 2021 yılı Şubat Ayı Olağan Meclis Toplantısının İkinci Birleşimi ise 5 Şubat Cuma günü saat 14.00’te Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA