REKOR KIRDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

REKOR KIRDI


 

ALİ ŞANLI

İstanbul’da düzenlenen 7. Uluslararası Ruhi Sarıalp Salon Atlamaları Kupası’nda Mersinli milli atlet Mensure Tutku Yılmaz Sırıkla Atlamada 4.41 ile Yeni Türkiye Rekoru kırdı. Balkan Salon Şampiyonası'nda daha önce üç rekor kıran Mesure Tutku Yılmaz, üç gün sonra Ruhi Sarıalp Kupası'nda da  yeni rekora imza attı. Mersin’li rekortmen, 1948 Olimpiyatları 3’ncünsü Sarıalp anısına yapılan yarışmada 4.41'lik atlayışı yaparak sırıkla atlama rekoru eline geçirdi. Yaptığı bu derece ile  Kadınlarda da Mesure Tutku Yılmaz turnuvayı şampiyon tamamladı.

REKORLARA ALIŞIK

Hafta sonunda Balkan üçüncüsü olurken, atladığı 4.40’lık dereceyle salon Türkiye rekorunu kıran, açıkla birlikte değerlendirilen genel tasnif rekoruna ise ortak olan sırıkçı Mesure Tutku Yılmaz, sırıkla atlamadaki tüm Türkiye rekorları aynı anda ele geçirme şansını yakaladı. U18 yaş grubunda dünya dördüncülüğü bulunan 20 yaşındaki genç yetenek Mesure Tutku Yılmaz, sırıkla atlamada tarihi bir başarını eşiğine geldi. Mersinli sırıkçı, salon rekorunu da ele geçirmesiyle birlikte, sırıkla atlama kadınlarda tüm rekorları aynı anda elinde tutan ilk isim olmaya çok yaklaştı.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA