“HER DERDE DEVA” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“HER DERDE DEVA”


 

Haber Merkezi

 

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi’nin Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Ünitesi, her derde deva oluyor.

Akupunktur, Ozan Tedavisi, Mezoterapi, Homeoterapi, Proloterapi, Kupa-Hacamat, Hipnoterapi, Orthomoleküler Tıp, Bioregülasyon gibi birçok tedavi yöntemi uygulayan Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Ünitesi başarı oranıyla da dikkat çekiyor.

 

“YÖNTEM VE ÖNERİLER SİZLERE REÇETE OLACAK”

Özel Mersin Ortadoğu Hastanesi Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Zeynep Hatice Kaymak, Geleneksel Tamamlayıcı Tıp Ünitesi hakkında bilgi verdi. “Evde kalarak pandemiden korunduğumuz şu günlerde sağlık danışmanlığı ve sağlığımıza tamamlayıcı ve bütünsel tıp bakış açısı ile yaklaşmayı amaçlıyoruz” diyerek sözlerine başlayan Uzm. Dr. Zeynep Hatice Kaymak, “Bedenin dilini çözmek, sonra da  ozon tedavisi, geleneksel çin tıbbı, detoks yolları, homeopati, mezoterapi, bitkisel aromatik formüler, besin takviyeleri, duygusal rahatlama yöntemleri, beynin iyileştirici gücünü kullanma yollarını, rejeneratif tıp gibi çeşitli olanakları sunmayı amaçlıyoruz.  Bu yöntem ve önerilerin hepsi size ait reçeteler olacak. Bireysel tıp bakış açısı ile sizi sürü psikolojisi, sürü bağışıklığı ve sayılardan ibaret olan sistemlerin içine sokan anlayışın tersine sizin bu evrende eşsiz olduğunuzu, kendi gücünüzü kullanma ve harekete geçirme konusunda destek olmayı hedefliyoruz” dedi.

 

AKUPUNKTUR TEDAVİSİNİN ÖNEMİNE İŞARET ETTİ

Akupunktur tedavisinin önemini işaret eden Kaymak, "Akupunktur, bir kişinin cildinden vücuda belirli noktalara, derinliklere ince iğnelerin sokulmasıyla oluşan bir tedavi yöntemi. Akupunkturun amacı vücudun her tarafına akan enerji dengesini harekete geçirmek ve dengelemektir" dedi. Tedavinin, romatizmal hastalıklar, eklem kireçlenmeleri, migren, boyun fıtığı, bel fıtığı, siyatik ağrıları, alerjik nezle, astım, ürtiker, stres, anksiyete, depresyon ve uyku bozuklukları başta olmak üzere bir çok şeyi düzelttiğini ifade eden Kaymak, hastalara en iyi imkanları sunduklarını söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA