USTA GAZETECİLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

USTA GAZETECİLERDEN GAZETEMİZE ZİYARET


 

Gazetecilik mesleğini çeşitli kurum ve kuruluşlarda aldıkları görevler ile daha ileriye taşımak için yoğun mesai harcayan gazeteciler olarak tanınan Çorum’dan Hacı Odabaşı ve Tokat’tan Kemal Özdilek, Mersin’i de ziyaret etmeden geçmediler.

Haber Merkezi

 

Küresel Gazeteciler Konseyi Çorum İl Temsilcisi ve Yerel Medya Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Hacı Odabaşı  ile Küresel Gazeteciler Konseyi Tokat İl Temsilcisi ve Yerel Medya Meclisi Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Özdilek, Haberci Gazetesi’ni ziyaret etti.

Gazetemiz imtiyaz sahibi Küresel Gazeteciler Konseyi Adıyaman İl Temsilcisi ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu (TDGF) Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Aslan ile bir araya gelen Odabaşı ve Özdilek, pandemi sürecinden dolayı gazetecilerin yaşadığı sorunları istişare etti. Çözüm yolları üzerine fikir teatisinde bulunulan görüşmede gazetecilerin örgütlü mücadelesini önemine değinildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA