KONUKEVİNDE KALAN KADINLARDAN SERGİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KONUKEVİNDE KALAN KADINLARDAN SERGİ


 

Haber Merkezi

 

‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü' münasebetiyle Vali Ali İhsan Su’nun eşi Zeliha Su’nun katılımıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Zeliha Su, etkinlikler kapsamında ilk olarak Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Konuk Evi’nde kalan kadınlar tarafından hazırlanan resim ve el sanatları sergisinin açılışına katıldı.

Akdeniz İlçesi Çankaya Mahallesi Enteller Caddesi’nde düzenlenen etkinliğe; Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Veysel Topkaya, Kadın Konukevi Müdürü Sevinç Arslan ve davetliler katıldı.

Resim, el sanatları ürünleri ve Türk süsleme sanatlarının eşsiz örneklerinin yer aldığı sergiyi gezen Zeliha Su, sergide yer alan ürünleri büyük bir ilgiyle inceledi ve beğenilerini dile getirdi.

Serginin gezilmesinin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Konukevini ziyaret eden Zeliha Su, konukevinde bulunan kadınlarla bir araya geldi.

Konukevi sakinleriyle tek tek ilgilenerek sohbet eden Zeliha Su, konukevinde kalan kadınların Kadınlar Günü’nü kutladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA