GÜLTAK: “HEDEFİ OLAN SİYASETÇİYİM” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLTAK: “HEDEFİ OLAN SİYASETÇİYİM”


 

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, halkı karşısına alacak projeler imza atacak acemi bir siyasetçi olmadığını söyleyerek, “Günü kurtaran, bulunduğu makamın imkanları ile idare etmeye çalışan bir belediye başkanı değiliz. Hedeflerimiz var. Hedeflerimizde de Akdeniz’de yaşayan insanların çıkar ve menfaatleri var. Tabiî ki kararı Akdeniz verecek” dedi.

HEDİYE EROĞLU

 

31 Mart seçimlerinden buyana tansiyonun çok fazla yükselmediği Akdeniz Belediye Meclisi’nde tansiyon her geçen gün daha da yükseliyor.

İdarenin AKP’de Meclis sandalye üstünlüğünün ise muhalefetteki CHP, HDP ve EMEP’li meclis üyelerinden oluştuğu mecliste kararlar yakın zamana kadar genellikle oy birliğiyle alınırken son aylarda gerilim giderek tırmanıyor.

Son olarak Akdeniz Belediye Meclisi’nin Nisan ayı meclis toplantısında bu durum daha net bir şekilde gözler önüne serildi.

İdarenin Çay Mahallesi’nde TOKİ eliyle yapmak istediği kentsel dönüşüm projesine muhalefetin tepkilerine neden olunca saatler süren toplantıda gergin anlar yaşandı. 

CHP, HDP, İYİ Parti ve EMEP’li meclis üyeleri komisyon kurarak Çay Mahallesi’nde vatandaşlarla görüşme yaptıklarını ve görüştükleri kişilerin dönüşeme karşı oldukları söylediler.

AKP ve MHP’li meclis üyeleri ise kendilerinin de Çay Mahallesinde görüşmeler yaptıklarını ve halkın dönüşümü desteklediğini gördüklerini söylediler.

 

“HALKI KARŞISINA ALACAK ACEMİ BİR SİYASETÇİ DEĞİLİM”

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ise, eleştirilere sert tepki vererek, dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gültak, “Ben Akdeniz Belediye Başkanı olarak uzun süre hizmet etmeyi düşünüyorum, merak etmeyin. Bir sonraki dönem, bir sonraki dönem Allah can verir ise beni burada göreceksiniz inşallah. Halkı Kürt, Giritli, Çerkes kardeşlerimi karşıma alacak kadar karşınızda acemi bir siyasetçi yok. Uzun sürede burada hizmet edeceğiz. Kimseyi karşıma alacak halim yok. Protokol burada.

 

“3 SENE SONRA AKDENİZ’DEN ADAY ADAYI OLACAĞIZ”

Siz halkı karşısına alan, kısa vadeli pat pat bir şey yapıp sanki gidecekmişim bir izlenim çiziyorsunuz. Biz buradayız. 3 sene sonra Akdeniz’den aday adayı olacağız. Dilekçemizi verdikten sonra bizi aday edecek güç Cumhur İttifakı’ndaki karar mekanizmasıdır. O aday ettikten sonra seçim kuruluna verilen listeler sonucunda yapılacak çalışmalar neticesinde Akdeniz’de oturanlar oylarını kullanacaklar, bu insanlar bizi istiyorlar ise biz devam edeceğiz. Biz hedefi olan bir siyasetçiyiz. Günü kurtaran, bulunduğu makamın imkanları ile idare etmeye çalışan bir belediye başkanı değiliz. Hedeflerimiz var. Hedeflerimizde de Akdeniz’de yaşayan insanların çıkar ve menfaatleri var. Tabiî ki kararı Akdeniz verecek” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA