YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ONLİNE TİYATRO | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL ONLİNE TİYATRO


 

Mersin Yenişehir Belediyesi, kültür sanat etkinliklerini dijital platformda çocuklarla buluşturmaya devam ediyor. Yenişehir Belediyesi, korona virüs salgını dolayısıyla evlerinden çıkamayan çocuklar için çocuk tiyatrolarını evlere taşıyor.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi, korona virüs salgını dolaysıyla sosyal ve kültürel faaliyetlerden uzak kalan çocuklar için dijital ortamda tiyatro oyunları yayınlamaya devam ediyor. Uzaktan eğitim sürecinde evlerinde olan ve yasaklar dolayısıyla sokağa çıkamayan çocuklar, Yenişehir TV’nin Youtube kanalında ve Facebook sayfasında bugün saat 16.00’da yayınlanacak  ‘Kirik Kuruk’ adlı tiyatro oyunu ile eğlenceli vakit geçirecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de tüm çocukları tiyatro oyununu izlemeye davet etti.

 

OYUNUN KONUSU

‘Kirik Kuruk’  oyunu mavi bir kuşun ailesini kaybettikten sonra ormanda başına gelenleri çocuklara aktarıyor. Hikâyesini anlatırken aile bağlarının önemine değinen Kirik Kuruk; ailesinin verdiği öğütlerle hayatta kalmaya çalışıyor.

 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA