YENİŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN ŞEKERİ BELEDİYEDEN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİRLİ ÇOCUKLARIN ŞEKERİ BELEDİYEDEN


 

Yenişehir Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan tam kapanmadan dolayı Ramazan Bayramında mahallelerinde, sitelerinde ve köylerinde şeker toplayamayacak olan çocuklara şeker ikram ederek bayram sevinci yaşattı.

 

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi Sosyal Hizmet Ekipleri, merkez ve kırsal mahallerdeki çocuklara bayram şekeri dağıttı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle bu yıl Ramazan Bayramında şeker toplayamayan çocuklar, Yenişehir Belediyesi ekiplerinin sürpriziyle  bayram sevincini yaşadı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in talimatıyla hazırlanan bayram şekeri paketleri merkez ve kırsal mahallelerdeki çocuklara ulaştırıldı.

 

HEM ŞEKER YEDİLER HEM EĞLENDİLER

“Hayat Bayram olsa” şarkısı eşliğinde mahalleleri gezen ekipler, gittikleri her sokakta çocuklara  şeker hediye ederek onlarla dans etti. Ekiplerin, şeker dağıttığını gören çocuklar da arkadaşlarına haber vererek, araçların yanına gelip şeker paketlerini aldılar. Sevinçleri gözlerinden   okunan çocuklar paketlerin içerisindeki rengarenk şekerleri yiyerek bayram mutluluğunu yaşadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA