TRANSFERLER YOLDA | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TRANSFERLER YOLDA


 

Transfer dönemine hızlı giren İçel İdman Yurdu’nda önümüzdeki günlerin hareketli geçmesi bekleniyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3’ncü ligde bu sezon şampiyonluk isteyen İçel İdman Yurdu, şuana kadar iç transferde 2, dış transferde ise 3 oyuncu ile sözleşeme yaptı. Kulübeye ise genç teknik adam Cem Kavçak getirildi. Yapılan dış transferde hocanın verdiği liste doğrultusunda çalışma yapan İçel İdman Yurdu yönetimi ilk olarak daha önce gol krallığı da yaşayan Murat Can Bölükbaşı ile 1 yıllık anlaşma yapıldı.

Bu transferin ardından genç oyuncu Özkan Zileli ile 2 yıllık anlaşma yapıldı. Sağ bek olarak ise Erhan Kayarar ile yine 1 yıllık anlaşma sağlandı. Dış transferde 3 isim ile anlaşma yapan Kırmızı Lacivertli ekip dış transferde ise spor otoriteleri tarafından ligin en iyi kalecilerin başında gelen Sertaç Güzel ile sözleşme yenilendi. İç transferde anlaşma sağlanan diğer oyuncu Aslan Gök oldu.

İçel İdman Yurdu top başı yapmadan iç ve dış transferi tamamlayarak kampa tam kadro gitmek istiyor. Transfer dönemine hızlı giren İçel İdman Yurdu’nda önümüzdeki günlerin hareketli geçmesi bekleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA