ÜNLÜ SÜMEROLOG’A 108. DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÜNLÜ SÜMEROLOG’A 108. DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ


 

Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şubesi Yönetim Kurulu, Sümer Kraliçesi Muazzez Ilmiye Çığ’ı doğum gününde evinde ziyaret ederek 108. doğum günü pastasını kesti.

Haber merkezi

 

Türk Kadınlar Konseyi Mersin Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri Ünlü Sümerolog Muazzez Ilmiye Çığ’ı  doğum gününde evinde ziyaret etti. Ziyarette Çığ’ın 108. doğum günü pastası kesildi.

TKKD Mersin Şube Başkanı Belgin Gürağaç yaptığı konuşmada, “Bizlere ilham veriyorsunuz. Türk kadınına örnek bir kimlik taşıyorsunuz. TKKD olarak sizi örnek alıyoruz. Kentimizin dinamikleri ve ihtiyaçları doğrultusunda kadın erkek eşitliği ve kadına karşı her türlü ayrımcılığın önlenmesi amaçlı Mersin’e katkı sunacak projeler üretmeye çalışacağız." dedi.

Gürüğaç, “Muazzez Ilmiye Çığ'ın " haklarınız için tepki gösterin" sözlerine karşılık; 62 yıllık bir kuruluş olan konseyimiz International Council of Women (ICW ) ve Avrupa Kadınlar Konseyi’nin (ECICW ) asil üyesidir. Bu bağlamda özellikle İstanbul Sözleşmesi’nin yürürlükten kaldırılmasına yönelik tepkilerimizi gösteriyoruz. Ulusal ve uluslararası düzeyde çalışmalar yapıyoruz “ ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA