MERSİN’E EĞİTİM ARAŞTIRMA İNCELEMESİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’E EĞİTİM ARAŞTIRMA İNCELEMESİ


 

Haber Merkezi

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Mersin’e geldi.

Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ve Eğitim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Şube Müdürü Berna Kulaç ile birlikte bir toplantı gerçekleştirerek Mersin’de yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Toplantının ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri destek programı kapsamında Mersin’de hizmet vermeye başlayan “Trekking- Foto Kitap-Kahve” Projesi hizmet binasının resmi açılış törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ile birlikte proje kapsamında yapılan Trekking- Foto Kitap-Kahve’nin kurdelesini keserek hizmete açtı.

Açılışın ardından Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Eğitim Araştırma ve Koordinasyon Şube Müdürü Berna Kulaç ve Personel Şube Müdürü Mehmet Kavuştu ile birlikte Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Toroslar Kaymakamı Ahmet Hikmet Şahin’i makamlarında ziyaret ederek Mersin’deyapılması planlanan otak projelerle alakalı karşılıklı görüşmeler gerçekleştirdi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Araştırma ve Koordinasyon Genel Müdür Yardımcısı Ertan Göv, Mersin’de yaptığı ziyaret, açılış, inceleme ve temasların ardından Mersin’den ayrıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA