SAKLI CENNETE GİRİŞ ARTIK ÜCRETLİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAKLI CENNETE GİRİŞ ARTIK ÜCRETLİ!


 

Tatilcilerin gözdesi Mersin’in merkez Toroslar ilçesinin saklı güzelliği Sunturas (Santa Iras) Şelalesi’ne giriş arazi sahiplerinin davayı kazanması ile artık ücretli!

HEDİYE EROĞLU

 

Sıcak yaz günlerinde 9 derece sıcaklığındaki suyu ile serinlemenin en güzel adreslerinden olan Mersin'in merkez Toroslar ilçesinin saklı güzelliği Sunturas (Santa Iras) Şelalesi’ne giriş arazi sahiplerinin davayı kazanması ile artık ücretli!

Çağlarca köy içinden kaynaklanan ve saniyede 400 metreküp debiye sahip kaynak suyu 30 metrelik bir uçurumdan düşerek Arslanköy’den gelen Efrenk deresi ile buluşan Sunturas’un bulunduğu alanın özel mülk olması ile giriş için kişi başı 5 TL alınırken piknik yapmak isteyenlerden 100 TL masa ücreti alınıyor.

2015 yılında dönemin belediye Başkanı Hamit Tuna tarafından restore edilen ve doğa tutkunları, gezginler ve meraklı vatandaşların yoğun ilgi gören şelalede bir de kafeterya işletmeye açan mülk sahipleri, içeriye girişlerde yiyecek ve içecek kabul etmiyor. 

Vatandaşlar alınan ücret karşılığında sunulan hizmetlerin yetersizliğine tepki gösterirken, kentin önemli bir değeri olan Sunturas (Santa Iras) Şelalesi’nin kamusal alan olarak değerlendirilmesini ve ücretsiz hale getirilmesini istiyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA