GÜLNAR ASFALTLANIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR ASFALTLANIYOR


 

Haber Merkezi

 

Gülnar Belediyesi yol bakım onarım çalışmaları kapsamında başlattığı asfalt çalışmalarına hızla devam ediyor.

Bu kapsamda, Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, ilçe merkezinde sathi kaplama asfalt çalışmaları tamamlanan, yenilenen yollarda ve asfalt öncesi zemin hazırlığı yapılan yollarda incelemelerde bulundu.

Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Asfalt çalışmalarımız kapsamında ilçemizde yaptığımız çalışmalar bünyesinde ilçe merkezinde Ayvalı, Saray ve Akdeniz Mahallelerinde asfalt çalışması tamamlanan yollarda ve zemin hazırlığı çalışması devam eden yollarda incelemelerde bulunduk.  Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz asfalt üretim tesisimiz sayesinde mahallelerimizde asfaltlama çalışması bekleyen yollarda çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Plan ve programlarımız dahilinde diğer mahallelerimize de asfalt çalışmaları gerçekleştireceğiz. İnşallah ilçemizde asfaltsız yol bırakmayacağız. Yenilenen yolları vatandaşlarımızın kullanımına sunduk, vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin, iyi günlerde kullanılsın” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Muhammet Yılmaz - Tarih : 28/7/2021 - 19:32:06
    Bende mersin gülnar ilçesinede bulunmaktayım merkeze 1km uzaklıkta ikametgah ediyorum gülnardan 50 km uzak köylerin yolu aslfalt ben merkezdeyim bizim yolda mucur bile yok başkanıma da selamlar bu şekilde devam edin


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA