BAŞKAN SEÇER SU BASKININDA TOPU VATANDAŞA ATTI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN SEÇER SU BASKININDA TOPU VATANDAŞA ATTI


 

Mersin’de hafta sonu sağanak yağmur sonrası yaşanan su baskınlarına karşı MESKİ’nin işini yaptığını söyleyen Başkan Seçer, vatandaşları mazgalları temiz tutmamak ve tıkamakla eleştirdi.

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2021 Yılı Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapıldı.

Toplantının  açılışında geçtiğimiz günlerde kentte sağanak yağış sonrası meydana gelen su baskınlarına ilişkin açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, MESKİ’nin ciddi çalıştığını, iyi çalıştığını söyleyerek topu vatandaşa attı.

Vatandaşları mazgalları temiz tutmamak ve tıkamakla eleştiren Seçer, “Bu tip ayni yağmurlarda kentlerde meydana gelen lokal ve akut sıkıntılar tamamen kurumların işlerini iyi yapmamasından kaynaklanıyor. Vatandaşlarımı bir kez daha buradan uyarıyorum; lütfen kentimizi temiz tutalım, kentimiz kirli ise evimizde kirlidir. Lütfen elinizdeki her şeyi kentin sokaklarına, kaldırımlara, refüjlere atmayınız. Bu tür nahoş olaylar yaşamamak için. MESKİ su baskını ihbarlarını en kısa sürede değerlendirip bu krizi aşmak için elinden geleni değil olması gereken ne varsa yerine getirdi” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA