YENİŞEHİR’DE 323 METREKARE DÜKKAN İCRADAN SATILIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YENİŞEHİR’DE 323 METREKARE DÜKKAN İCRADAN SATILIYOR


 

T.C.MERSİN 2. İCRA DAİRESİ

 

2019/338 TLMT.

 

TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI

Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :

1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Mersin İli, Yenişehir İlçesi, Çiftlik Mahallesi 243 Ada, 4 Parsel, 560,00m2 yüz ölçümlü, ana taşınmaz üzerinde kurulu Kat İrtifakında Zemin+1+Bodrum Kat, Bağımsız Bölüm 16 no.lu, 352/958 arsa paylı, Dükkan nitelikli taşınmazdır. Mersin kent merkezinin Cumhuriyet Meydanı/tören alanının 9,2 km. batısındaki bölgede, Mezitli Belediyesi Atatürk Mahallesi sınırları içerisinde, İsmet İnönü Bulvarı ile Üniversite caddesinin kesiştiği köprülü kavşağın 100m doğusundaki bölgede, İsmet İnönü Bulvarına kuzeyi, 31070 Sokağa doğusu cepheli parsel üzerinde 3.Sınıf B yapı grubunda, Betonarme karkas türde Bodrum Kat+Zemin kat(asma katlı)+1Kat+2.3.4 kat dâhil toplam 7 katlı olarak projelendirilmiş, 1. Katı yapılmamış/asma kattan sonra 2.3 ve 4. Katları yapılmış toplam 6 katlı inşa edilmiş apartmanda yer almaktadır. Taşınmaz Bodrum kat+Zemin kattan(asma katlı) ibaret(1.katı yapılmamış) 323,93m2 büyüklüğünde iş yeridir. Bodrum katına İsmet İnönü Bulvarına bağlantılı bodrum kat rampasından girilmekte, zemin katı (asma katlı zemin kat ile bağlantılı) Bulvara(kuzey) doğu ve batı cepheli ÖZKAR HEAT yazılı camekânlı kapıdan girilen Dükkân/İşyeridir. Taşınmazın bulunduğu binanın dış cephesi karma/giydirme cephe kaplaması ile kaplı ve kısmen akrilik boya ile boyalı, üstü gezilebilen dam terastır. Bodrum katın giriş kapısı ve rampaya bakan penceresi demir doğrama, zemin karo mozaik kaplı, duvarları ve tavanları plastik boya ile boyalı olup, iş yerinin atölyesi olarak kullanılmaktadır. Zemin katın (asma katlı) giriş kapısı/camekânı, ofis bölümleri kalın camlı alüminyum doğrama, iç kapıları panel kapı, pencereler Alüminyum/PVC doğrama, karma dekoratif malzemelerle kaplı iç bölümlerde duvarlar seramik kaplı ve alçı sıvalı plastik boya ile boyalı, alçı sıvalı tavanlar plastik boya ile boyalı,zeminler granit seramik kaplı, ıslak hacim zeminleri ve duvarları seramik kaplı, elektrik ve su tesisatı mevcuttur. Taşınmazın bulunduğu binada ve taşınmazda Yapım yılı, kullanım ve görünüm itibari ile %4 yıpranma mevcuttur. Taşınmazın bulunduğu apartman ve civarındaki binaların zemin katları genelde dükkân/işyeri, üst katları Mesken olarak kullanılmaktadır. Belediye hizmetlerinden yararlanmakta, Üniversite Caddesinden ve İsmet İnönü Bulvarından geçen toplu taşıma araçları ile ulaşım sağlanmaktadır. Taşınmazın bulunduğu apartman İsmet İnönü Bulvarına, Üniversite caddesine, Bulvar ve Cadde üzerindeki iş yerlerine, bölgesindeki ilkokula ve ortaokula, hipermarkete, Sağlık ocağına, semt pazarına, parka yakın mesafededir.

Adresi : Atatürk Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı, Özkar Apartmanı, Zemin Kat, Özkar Heat, Mezitli/Mersin

İmar Durumu : Taşınmazın bulunduğu Çiftlik Mahallesi,243 ada,4 parsel Mezitli Belediyesinin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planında E=1.50 (Emsal=1.50) yapılanma şartına tabi KONUT ALANI olarak işaretlidir.

Kıymeti : 1.100.000,00 TLKDV Oranı : %18

Kaydındaki Şerhler : Tapu kaydındaki gibidir.

1. Satış Günü : 12/10/2021 günü 15:00 - 15:10 arası

2. Satış Günü : 08/11/2021 günü 15:00 - 15:10 arası

Satış Yeri :Mezat Salonu (Z-20 Nolu) - Adalet Sarayı Zemin Kat No:Z-20 Akdeniz/Mersin

 

 

 

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda yer almaktadır:

https://www.ilan.gov.tr/ilan/839300/emlak/is-yeri-ve-ticari-isletme/mersin-yenisehirde-323-m%C2%B2-dukkan-icradan-satiliktir-coklu-satis-


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA